pirmdiena, 2016. gada 27. jūnijs

Salamana gudrības / мудрость Соломона




Par visu ir padomāts. Tavs jērs, tikai dēļ tā, ka tas ir pie tevis un dzīvo tavos vārtos ir spējīgs dot pat šķietami iesākot itin ne no kā. Es, protams nerunāju par lielpilsētas ierobežotajiem apstākļiem, bet pat tad uzsākot ar nieku, ar sēklu, ar dārziņa īri,  jo jērs un kaza tomēr ir simbolisks apzīmējums, tas var būt jebkas cits, lai būtu par sākumu labām lietām. Ir nepieciešamas tikai pareizās proporcijas izvērtējums mainīgajos lielumos, ģimenes lielums, pieejamie zemes resursi, nozares piemērotība, konkrētās sugas nepieciešamības, un ar vēlmi par to rūpēties, ieguldoties un lietojot šos dabas elementus, tas pats sevi atražo, dod savu pievienoto vērtību, un dzīvība tavā namā var pastāvēt. Mūsdienu situācija pilsētvidē ir stipri mainījusies, varētu šķist, ka vienīgais risinājums ir abiem vecākiem strādāt algotu darbu un bērnu atstāt bērnu dārziņā, bet, ja nu, .. ja nu sirds vēlme un uzticība maina visu. Es ticu, ka tā var visu mainīt.

// Стриги овец твоих и делай одежду, продай часть овец и купи землю. / Если ты не голоден, не будешь есть даже мёд, но если захочешь, будешь есть всё, даже то, что на вкус неприятно. / Притчи 27: 26; 7;

Уже из самого конца всё было хорошо продумано. Нужно только желание что то делать и быть готовим выйти из зони комфорта как новая жизнь может прийти и сделать свои изменения. Да это не совсем просто но Бог же дал все необходимое для нас. Это опять вопрос доверия.  Как ученики Иисуса оставили всех и всё и пошли за Нём. Есть же загородные дома по выгодным ценам, есть возможности арендовать наделы или дачу. И это может стать хорошим началом удовлетворяющей жизнью. Я считаю, что твоя желание действовать может изменить все.

FOTO: / Epipactis atrorubens / Tumšsarkanā dzeguzene / RUS дремлик темнокрасный /  June / 2016 / Aizsargājams augs / 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru